Arta selfie-ului pe panza

Jul 28, 2015 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Există două tipuri de idei care ne inspiră. Pe de-o parte, sunt ideile “aș vrea să mă fi gândit eu la asta”. Pe de altă parte, sunt ideile “aș vrea să fi putut să aplic asta”. Campania magazinului de haine Forever 21 este o idee de tipul “aș vrea să mă fi gândit eu la asta și să fi putut să o aplic”. Suntem puțin invidioși.

Ideea din spatele campaniei pare simplă la prima vedere: userii de Instagram fac poze, folosesc hashtagul #Forever21ThreadScreen și pozele lor apar pe un așa-zis “ecran textil”. În perioadele dintre poze, ecranul joacă rolul unui billboard care afișează logoul Forever 21.

În spatele simplității găsim o campanie care sincronizează elemente de branding, social media, inginerie și tehnologie fabricată de la 0 de agenția Breakfast NY.

Ecranul este format din 6400 de papiote, are în jur de o tonă și totalizează 200.000 de piese – mai multe decât o mașină obișnuită. Un an și jumătate de muncă, accesibilitate de oriunde.

Chiar și de la noi. Există un livestream continuu al ecranului, în așa fel încât oricine să poată să se bucure de el, indiferent de zona în care se află. Încercați.

Acum ne scuzați, trebuie să ne facem poze și să așteptăm cuminți să le vedem pe stream.

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare