Gradinarit in statiile de tramvai

Jul 13, 2015 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

Experiențele de brand tind să se folosească des de tehnologie și inovație. De la jocul de mobile care salvează lumea la loțiunea de plajă conectată la smartphone, multe campanii experiențiale moderne au acea componentă digitală atât de răspândită în ultimii ani. Ce s-ar întâmpla, totuși, dacă ne-am întoarce puțin la rădăcini? Ce s-ar întâmpla dacă am face ceva mic, simplu? Dacă am uda o floare?

Cineva și-a pus aceeași întrebare și așa a aprărut stația Darlington, stația de tramvai care te invită să uzi o floare, dacă vrei.

Prin această campanie, Darlington ne transmite să ne croim propriul drum și să nu uităm că gesturile mici sunt cele care ne înseninează ziua. Scopul campaniei, pe lângă promovarea florăriei, este să le permită oamenilor să participe la experiența estetică a orașului. Prin micul gest al udatului florilor, grădinarii urbani au ocazia să participe în mod activ la îmbunătățirea imaginii orașului lor și să afle, în același timp, diverse tips & tricks despre grădinărit, oferite direct de specialiștii florăriei. În plus, fiecare stație are muzică relaxantă în fundal.

Partea interesantă pentru noi, pe care am păstrat-o dinadins pentru sfârșit, este faptul că acestă campanie se desfășoară chiar la noi în țară, în Iași mai precis. Asta ne dovedește că experiențele de brand încep, încet-încet, să prindă popularitate și pe meleagurile noastre.

Ne place mult ce vedem și așteptăm să vedem așa ceva și pe la noi, prin București! Voi ce alta campanii experiențiale românești mai cunoașteți?

sursa foto: IQads

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare