Lotiunea de plaja inteligenta

Jun 29, 2015 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inovaţia devine o necesitate atunci când există o problemă serioasă, iar Australia are o astfel de problemă: este ţara cu cea mai mare incidenţă a  cancerului de piele din lume. O mare parte din problemă vine de la tendinţa oamenilor de a sta neprotejaţi la soare, iar provocarea echipei VML Australia a fost să concepă o metodă creativă de a pune capăt acestui obicei.

Așa a apărut ReApply Reminder, crema de plajă inteligentă care te anunţă când trebuie să o aplici din nou ca să eviţi arsurile.

Mecanismul este surprinzător de simpu. Capacul tubului este sincronizat cu o aplicaţie de iOS care stabileşte când trebuie aplicată din nou loţiune, în funcţie de factori precum temperatura şi momentul zilei. La momentul respectiv, aplicaţia te anunţă şi procesul se reia.

Conceptul este pe cât de simplu, pe atât de util. ReApply Reminder are potenţialul să ajute în mod concret societatea şi să salveze vieţi. Nu putem decât să sperăm că va fi folosit de cât mai mulţi australieni.

Sperăm de asemenea să avem cât de curând un mecanism asemănător şi în România. Voi ce faceţi ca să vă protejaţi de soare?

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare