Intoarcerea la simplitate

Nov 25, 2014 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

 

Masinile tip vending sunt folosite in lumea advertisingului de multi ani.

De cele mai multe ori nu indeplinesc rolul pentru care au fost create, ci sunt adevarate obiecte menite sa atraga cumparatorii creand experiente de cele mai multe ori de neuitat.

Care este insa adevaratul rol al unui vending machine? Sa isi foloseasca functiile de scanare a fetei si sa ne ofere in functie de starea de spirit o inghetata sau poate o prajitura? Noua ne-ar placea, cu siguranta, dar nu acesta este raspunsul corect. Sau, sa castigam ceva dupa ce dansam in jurul unui asemenea aparat? Nicidecum!

Agentia canadiana TAXI i-a redat aparatului functia sa initiala.  A folosit un vending machine nu pentru a atrage zambete sau cantece, ci pentru a-si indeplini adevarata functie: aceea de a vinde gustari pe bani. O experienta simpla pentru consumatori, dar…de impact. Intoarcerea la simplitate, la functia initiala este uneori raspunsul pentru o campanie de succes.

Daca la inceput au fost nedumeriti pentru ca nu se asteptau sa primeasca gustari doar introducand fise ci incercand sa convinga aparatul sa le ofere produsele dorite zambindu-i, facandu-i cu mana, in final au realizat ca este nevoie doar de bani.

Astfel, au golit in doar cateva ore aparatul de produse. Pentru ca acesta este, de fapt, rolul unui vending machine, nu-i asa?

Daca in strainatate astfel de aparate care isi folosesc functia initiala, aceea de a oferi gustari in schimbul banilor, sunt pe cale de disparitie, iata in Romania, le gasim in locurile mai aglomerate cum sunt statiile de metrou, gari, aeroporturi etc. Voi cat de des va potoliti foamea cu un snack dintr-un vending machine?

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare