Experiente intense livrate in „sticlute” mici

Sep 16, 2014 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

Joaca e cea mai buna forma in care oamenii pot fi implicati fara a simti efortul din spate al oamenilor de marketing. Un bun exemplu in acest sens e modul inovativ in care producatorul german de automobile Audi a ales sa promoveze lansarea noului model A4. Prin joaca, desigur.

Pistele de karting sau simulatoarele de curse ofera o experienta de condus de-a dreptul palpitanta, asa ca ideea a fost luata in vizor si dusa la nivelul urmator. Astfel, pentru a demonstra capacitatea legendara de aderenta la sosea a masinilor Audi, a fost construita o macheta de traseu cu trei A4, toate in miniatura!

Amuzamentul si adrenalina interveneau ulterior, caci trecatorii se puteau  „urca” la volanul uneia dintre masini, conducand-o via iPad. Traseul a fost conceput din spuma poliuretanica sculptata manual in cele mai mici detalii, astfel ca parea extrem de realist.

Noul prototip de test-drive a atras mii de curiosi, care au putut vedea „pe viu” cum Audi A4 isi mentin cursul dorit fara manevre suplimentare, reusind sa ia curbe periculoase la viteze ridicate. Asa da, demonstratie!

Interactivitatea a fost sporita datorita live streaming-ului care i-a permis fiecarui sofer sa impartaseasca video-ul propriei curse cu prietenii de pe Facebook.

Noi am apreciat instalatia celor de la Audi si indemanarea artizanala care i-a ajutat in crearea unei experiente intense de condus, invers proportionala cu dimensiunea. As vrea sa pot spune „efect maxim cu efort minim”, dar nu sunt sigura ca manopera a fost prea usoara. :)

 

 

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare