Primul Razboi Mondial. Pe Facebook

Aug 13, 2013 Autor:     0 comentarii    Categoria: Uncategorized

Facebook 1914. Sa ne imaginam ca ar fi existat Facebook acum 100 de ani, in perioada Primului Razboi Mondial. Cum ar fi parut razboiul, prin cuvintele, imaginile si emotiile lui Leon Vivien, un soldat francez, trimis pe front sa lupte pentru tara si pentru via╚Ťa sa?

Pagina de Facebook a lui Leon cuprinde opt luni de continut si a fost actualizata zilnic, spunand povestea razboiului, cu ajutorul imaginilor si resurselor oficiale din arhiva Museum of the Great War.

Mai mult decat o campanie de publicitate, Facebook 1914, realizata de catre DDB Paris, este o executie educationala ce atinge si antreneaza, dand viata istoriei, asa cum putine alte proiecte au mai reusit in trecut.

 

Rezultatele acestui exemplu de marketing experiential sunt impresionante: initiativa a generat 3 milioane de euro in media si a sporit cu peste 45% numarul de vizitatori ai muzeului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare