Cum e sa vezi cvadruplu?

Aug 28, 2012 Autor:     0 comentarii    Categoria: Campanii Marketing Experiential

Exista o teorie, bazata pe statistica, conform careia, de obicei, la 87 de nasteri simple revine o pereche de gemeni; la 87 de gemeni, un grup de trei; la 87 de tripleti, un grup de patru.

Ei bine, cei de la Improv Everywhere sfideaza aceasta lege si ne arata cat de simplu e sa intalnesti cvadrupleti la tot pasul.

Tu ce ai face daca ar veni cineva sa iti ceara indicatii apoi, dupa un timp,  o alta persoana identica, apoi alta persoana identica si, in cazul in care nu esti inca socat, o alta persoana identica?! Asta a fost doar o trupa de cvadrupleti, pentru ca in total erau opt perechi intr-un parc mititel.

Prima reactie cand vezi atatea perechi de cvadrupleti este incruntarea, dar nu tine mult, pentru ca vrei imediat sa imortalizezi “conferinta” cvadrupletilor.

Cu siguranta, aceasta experienta iti mareste instant pupilele. Doar nu iti sunt puse la incercare, in fiecare zi, vederea si simtul realitatii! Sau nu in fiecare zi e 1 Aprilie… :)

Cei de la Improve Everywhere au la activ peste 100 de evenimente menite sa transforme lucrurile intrate in rutina intr-o experienta memorabila. O strategie de marketing care i-a facut faimosi si doriţi la evenimente corporate pentru a descreti fruntile oamenilor de afaceri, impotmolite in cifre.

 

Sursă: http://improveverywhere.com

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare