Stai drept in fata telefonului!

May 9, 2012 Autor:     0 comentarii    Categoria: Campanii Marketing Experiential

 

Exact! Smart phone-ul tau face militarie cu tine, si pe buna dreptate – te plangi mereu ca te doare spatele de la birou dar nu faci nimic ca sa iti indrepti postura.

80% dintre americani sunt afectati de dureri de spate si in cele mai multe cazuri, acestea sunt datorate posturii la birou.

Iata ca o aplicatie pe telefonul mobil te atentioneaza de fiecare  data cand stai cocosat. Cum?

Printr-o combinatie de senzori wireless mici si o aplicatie numita LUMOback, care monitorizeaza postura in timp real si ajuta la imbunatatirea ei. Cel care doreste ajutorul ei, trebuie sa poarte acesti senzori pe corp, iar atunci cand nu sta drept, va simti niste furnicaturi fine in partea lombara a spatelui, ca un avertisment de a se indrepta.  Conectand senzorii la aplicatia LUMOback care monitorizeaza postura, puteti primi anumite sfaturi despre cum sa stati pe scaun si deci, despre cum sa va ameliorati durerile de spate.

Iata si un filmulet despre cum functioneaza toata treaba asta:

 

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare