Dimineata, te trezesti numai cu parola

Apr 10, 2012 Autor:     0 comentarii    Categoria: Campanii Marketing Experiential

 

De obicei, orice alarma are nevoie de un cod. Nimic ciudat pana acum, nu? Asa ne-am zis si noi. Dar nu ne gandisem la faptul ca ar putea fi vorba despre alarma de dimineata. Ei bine, da.. Ceasul cu alarma Ramos nu poate fi inchis cu una cu doua, ci numai dupa ce ai introdus codul corect. Si imagineaza-ti cat de greu trebuie sa fie, pe jumatate adormit, sa iti aduci aminte combinatia de cifre corecta.

Pentru toti cei carora le este greu sa se trezeasca de dimineata, inginerul si designerul Paul Sammut a gasit solutia perfecta. Pentru a inchide alarma, trebuie sa te trezesti si sa te deplasezi pana la panoul de control al aparatului. Designerul spune ca i-a venit ideea de acest ceast in urma atator dimineti dormite bustean. “Trebuia sa gasesc ceva care sa ma forteze sa ma dau jos din pat”, spune el. Mai mult, el sugereaza ca panoul de control al ceasului sa fie pus departe de ispititorul pat, undeva in bucatarie sau in baie. “Faptul ca trebuie sa iti pui mintea la contributie pentru a-ti aminti cifrul, te va obliga sa te trezesti”, adauga el.

Aceasta tortura, (ahem) pardon, ceas, costa nu mai putin de 160$ pe site-ul Kickstarter si se bucura de un mare succes.

 

Website: www.paulsammut.com/ramos
Contact: paul@sammut-tech.com

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare