Cumperi pantofi si te faci cu o intalnire

Mar 23, 2012 Autor:     1 comentariu     Categoria: Uncategorized

Pai tu te-ai dus la magazin ca sa iti iei pantofi, nu iubit. Corect, insa compania de pantofi malaysiana Shoes Shoes Shoes s-a gandit la ceva cu totul iesit din comun, si-n plus, foarte profitabil pentru doamnele si domnisoarele doritoare de pantofi mai ieftini.
Procesul de shoe dating doreste sa ofere clientelei feminine intalniri cu anumiti domni, dar si discounturi considerabile pentru perechea de pantofi dorita, oferite chiar de acestia.
Aceasta promotie nastrusnica este lansata de situl de matrimoniale Lunch Actually in colaborare cu retailerul de pantofi Shoes Shoes Shoes. Domnii care se inscriu in acest program au de ales intre 20 de branduri de pantofi pe care si i-ar dori pentru potentialele lor partenere.
De asemenea, ei aleg si procentul din pretul pantofilor pe care il vor plati in schimbul unei intalniri – de la 10% in sus. Cand femeile achizitioneaza pantofi de la acest magazin, sunt automat cuplate cu domnii care au ales brandul respectiv.

Discountul promis, va fi insa primit abia dupa prima intalnire, ca doar nimeni nu si-ar dori sa plateasca aiurea.
Aparent, aceasta promotie a incasat succes pana acum pentru ca se pare ca a adus un concept convenabil atat doamnelor, cat si domnilor.
Concluzia noastra: ce n-ar face o femeie pentru o pereche de pantofi sau… in Malaysia e ceva putred. Sau era Danemarca?!

1 comentariu + Adauga comentariu

  • I am so glad I subscribed to this blog. As a rcneet college graduate, I am struggling with making the right decisions in the beginning of my career. Your posts opened my eyes to handling situations that I am not used to. With the new situations that arise during my career, I want to find a way to handle them without conflict and strife. I will begin to reflect on those situations But first I will listen! Thanks for the blog!

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare