Cupcake-omat

Mar 8, 2012 Autor:     0 comentarii    Categoria: Campanii Marketing Experiential

Probabil ai citit de cateva ori ca sa intelegi exact ce vrea sa zica denumirea postului asta.. nu e o greseala, ci este exact ce se vrea a spune.

De vineri, in Beverly Hills au aparut niste automate ciudate, extrem de ROZ. De la ele nu scoti bani, nici blonde la drept.. ci cupcakes, si pe deasupra si proaspat facute.

Autorul?

Sprinkles, un lant foarte popular care indulceste prin briosele pentru care a devenit popular, a inventat “automatele de cupcakes”. Primul automat de acest fel a aparut, bineinteles intr-un loc in care va vinde cu siguranta, foarte glam-cool, Beverly Hills.

Fiecare briosa iese frumos ambalata intr-o cutie, arata incredibil de delicios si poate fi cadoul perfect.  Compania, planuieste sa-si extinda cupcake-omatul si in alte locatii – New York, Washington si Chicago, si apoi in toate orasele in care este prezenta.

Daca dai peste un asemenea aut
omat roz, vei putea alege din peste 30 de feluri diferite de briose, incluzand gama noului sezon si ciocolata irlandeza. Iar toate aceste bunatati sunt proaspat gatite – este un bucatar care are grija de asta 24/24.

Una peste alta, vrem automate roz in Romania!

 

 

 

 

 

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare