Cat faci cumparaturi… bagi catelul la cutie

Mar 5, 2012 Autor:     0 comentarii    Categoria: Studii Marketing Experiential

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iesi la o plimbare cu pet-ul familiei si sa ti se faca pofta de o punga de pufuleti? Mie una, negresit, de fiecare data. Nu stii daca doamna de la magazin reactioneaza agresiv cand vrei sa intri cu patrupedul dupa tine, iar la noi in tara, cateii nu au prea multe privilegii ca-n occident. N-ai ce sa faci, inghiti in sec dupa pufuleti si-o iei din loc.

Ei bine, daca ar fi sa ne luam dupa modelul norvegian, s-ar putea sa ne-alegem si cu plimbarea cainelui si cu pufuletii. In Norvegia, s-au inventat “pet lockers”, adica dulapioare pentru catei, unde sa-ti lasi catelul in timp ce mergi linistita la cumparaturi. Avand in vedere ca aproximativ 5 milioane de catei dispar in fiecare an in Norvegia, nu-i de mirare ca au fost luate asemenea masuri.

Una peste alta, vreau pufuleti, ciocolata si inghetata atunci cand imi plimb catelul! Asadar, astept cu nerabdare sa se implementeze si la noi ceva asemanator “pet locker-ului”.

Iata un alt exemplu in care necesitatea consumatorului a fost  intampinata si ca, din ce in ce mai mult, in marketing se gandeste la nivel de indivizi si nu la nivel de mase.  Apreciem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare