Paine calda, fie zi, fie noapte…

Jan 3, 2012 Autor:     2 comentarii    Categoria: Uncategorized

Ce te faci cand te apuca pofta de paine proaspata, aburinda, exact la miezul noptii? Ei bine, iti sufleci manecile, iei faina, drojdie…de fapt, pe cine pacalim, ramai cu pofta. Oricum, cel mai probabil, nu vei obtine o paine la fel de buna cum e cea din brutarie. Ei bine, un brutar din Franta, trezit în miez de noapte de numeroşi astfel de pofticioşi, a gasit solutia: un automat de paine abia coapta.

In general, un automat ofera produse procesate, cu un termen de valabilitate extins. Totusi, cel de pâine calda este special…Amplasat exact langa brutaria lui Jean-Louis Hecht, acest automat depoziteaza painea partial coapta, procesul de coacere fiind finalizat in momentul in care un pofticios plaseaza comanda. Rezultatul? O paine aburinda in cateva secunde. De fapt, este mai mult de atat, este o experienta care, foarte important, ia in considerare nevoile clientilor.

In mod clar, ideea automatul de paine calda ii ofera un avantaj respectivului brutar in fata competitiei. Ghiciti cine va mai oferi paine calda de sarbatorile nationale si dupa orele de program?

Sursa: http://www.springwise.com

 

2 comentarii + Adauga comentariu

  • Cum pot achizitiona un astfel de cuptor?

  • Cum pot achizitiona un astfel de aparat?

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare