Vrei sa auzi o carte?

Oct 20, 2011 Autor:     0 comentarii    Categoria: Campanii Marketing Experiential

 

 

“Ei, asta-i buna, cum sa auzi o carte?”, probabil iti spui. “Exista carti care scot sunete?” Ei bine, da.. cu ajutorul unei aplicatii pe nume Booktrack, ce se poate instala pe iPad, iPhone sau iPod Touch.

Producatorii de film au sezisat de multa vreme incoace puterea sunetului de a amplifica o poveste, iar mai nou, din New York a pornit o idee extrem de ingenioasa, bazata pe acelasi principiu. Booktrack aduce textului pe care doresti sa-l citesti muzica, efecte sonore, muzica de ambient, care isi pastreaza ritmul si chiar iti face rezumatul povestirii pana unde ai citit anterior.

In colaborare cu Sony/ATV Music Publishing, Park Road si Full Fanthom Five, Booktrack  iti ofera o experienta cu totul noua in ceea ce priveste cititul.

Si, daca vrei sa citesti un pasaj de duel din “Peter Pan” acompaniat cu sunete de spada, e ca si facut.
Cum pui mana pe o astfel de minunatie? Intrii pe Apple Store si iti cumperi cartea pe care doresti s-o citesti din lista afisata acolo. Pretul incepe de la 4 $, in functie de titlu. Din pacate, inca nu exista Booktrack si pentru telefoanele de tip Android, dar s-a anuntat ca va aparea cat de curand.

In filmuletul de mai jos vezi exact cum functioneaza Booktrack:

Website: www.booktrack.com
Contact: info@booktrack.com

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare