Aeroportul din Moscova iti ureaza “Vise placute!”

Sep 28, 2011 Autor:     1 comentariu     Categoria: Campanii Marketing Experiential

De ce nu-ti ureaza un zbor placut? Pai iti ureza si zbor placut, bineinteles, dar daca se intampla sa ai escala, e cam neplacut sa te inghesui 5 ore pe un scaun ingust de metal din terminal. Si ce te faci daca nici nu ai prea multe magazine duty-free de vizitat?

Pornind de la “form follows function”, s-a inventat SleepBox, o cabina cu dimensiuni reduse, de 1.4 metri latime pe 2 metri lungime, complet echipata pentru un pui de somn veritabil. Aeroportul din Moscova iti ofera posibilitatea sa visezi frumos, nu la un pui de somn anchilozat intr-un colt, ci chiar printr-unul cu perna pufoasa si tot ce-ti trebuie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu e nevoie de mult spatiu ca vina Mos Ene pe la gene – Sleepbox contine un pat, un birou, sursa de current electric in cazul in care doresti sa-ti incarci telefonul sau laptopul si un birou drop-down in cazul in care doresti sa lucrezi in liniste.  Si nici nu-i foarte costisitor comparativ cu o camera la hotel, platesti intre 15-50$ pe noapte.

Asa ca, in loc sa stai cu picioarele incrucisate pe un mini troller pret de cateva ore,  ai parte de o experienta relaxanta, chiar in mijlocul voiajului.  Este o solutie foarte utila si o excelenta metoda de a valorifica spatiul din aeroport, evident, contra cost. Dupa o gaselnita atat de ingenioasa, am putea spune ca “spatiul inseamna bani” iar timpul ii cam pierde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii si fotografii gasiti pe http://sleepbox.com/

1 comentariu + Adauga comentariu

  • E ok.

Tu ce zici de asta? Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

descopera

  • Experienta Pastel

Cautare